مواد لازم:

حدود دو لیوان خرمای هسته شده

مغز گردو و پسته

هل آسیاب شده یک قاشق مرباخوری

آردنخود یا پودر نان خشک(پودرسوخاری) یک لیوان

پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری

دارچین یک قاشق غذاخوری

در صورت تمایل کمی مربای آلبالو و پودر کنجد

 

روش بدون نیاز به پخت:

غیر از پودر نارگیل و مقداری مغز پسته و بادام و گردو برای تزئین شیرینی؛ بقیه ی مواد را کاملا در هم مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم. سپس در یک سینی کوچک مقداری پودر نارگیل ریخته و مواد را روی آن پهن میکنیم و رویش را صاف کرده و با مربای آلبالو و پودرنارگیل و انواع مغزها تزئین میکنیم. سپس برش داده وسرو میکنیم. می توانیم این شیرینی را برای استفاده در کیف و یا مسافرت؛ بین دو تا فویل آلومینیومی پهن کرده و سپس با فویل آلومینیومی برش می دهیم.

 

روش دوم:

در این روش می توانید قبل از ترکیب مواد گفته شده: انواع مغز ها  را با خرماهای هسته شده به همراه کمی کره تف داده و سپس آنها را با آرد نخود و هل و دارچین  ورزداده و ترکیب کنید.

روش سوم:

در این روش می توانید از آرد تف داده شده به جای پودر نان خشک و یا آرد نخود استفاده کرده و با  مواد روش یک یا دو ترکیبشان کنید.

این شیرینی خارج از یخچال و در مدت زمان طولانی باقی می ماند و از ابتکارات نگارنده همین وبلاگ می باشد.